Jordens finaste kille.

Snart har vi gått igenom hela två år tillsammans och om du bara visste hur mycket jag verkligen älskar dig. Du är så underbar på alla sätt som finns, du får mig att le även på mina värsta dagar, du vet precis hur man gör för att få en tjej att bli lycklig.





Nellys snabba leveranser ♥

Nöjd med Bikinin förutom att underdelen är lite stor men inte så mycket så det är lugnt.. Nu kan man äntligen bada utan att behöva ha på sig stora shorts på lördag!



Så ja!

Ändrat lite i bloggen nu så kanske stannar här ändå :)

Wish list

Önskar ibland att man hade massa pengar som aldrig tog slut så att man kunde shoppa hur mycket man vela.. Men jag får trösta mig med att det är min födelsedag om lite mindre än en månad!
Eftersom att Perrans lillasyster fyllde år i förrgår så åkte vi och firade henne igår och åt sjukt god mat som Perrys pappa och hans flickvän hade gjort, så vi vart ju inte lite mätta heller, blev även bjudna på tårta!
Men Ronja ville även fira sin födelsedag på badhuset på lördag med sina kompisar så då ska jag och Per vara lite ''vakt'' åt barnen. Har ju ingen bikini heller för den råkade mamma förstöra i tvätten, min sverige bikini..
Men det är ju mycket rea på nelly nu så jag beställde leopard bikinin för bara 179:- istället för 349.  
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0