Hudiksvall.

Varit i hudik istortsätt hela dagen sen kl 2 då vi slutade skolan, Var med Sara,Agnes och Kim i ungefär 40min innan dom skulle gymma medans ja väntade på Peah och Per, men Peah,Starsken,Nicole och Teo kom sen och sedan Per!
Vi gick till donken och åt mat där o satt där ett bra tag, och hade as roligt haha gud.. :)
Sen när dom tog 20 i 6 bussen hem så stanna jag och Per kvar i en halvtimme drygt och vi gick och fyllde på mitt busskort sedan köpte jag en tröja och en bandeau, efter det tog vi bussen hem till mej och bara myste, grym dag iallafall!
Lat som jag är så orkar ja inte knäppa kort, men domhär blev det iallafall!

Mys helg!

Rubriken säger typ allt, Lördags fick man även träffa Peah i hudik en snabbis som skulle möta upp Starsken, vi gick runt lite o prata sedan drog vi till donken och åt glass där, fast vi fick gå nästan direkt till bussen.
Och idag så har jag och Perran bara degat framför tvn o sängen;) nämen.. vi bakade kladdkaka oxå som blev jävligt god iallafall :D
Och imorgon blir det stan också!

Just like a heart beat, the drumbeat carries on.

Snaaart helg igen gud vad jag längtar, och om mindre än en månad blir man entligen 16år, ännu bättre det!
Har iallafall haft världens mysigaste dag och det börjar kännas att det börjar bli vår, fyfaan va härligt.

Feeeliciaramos

Dagen har spenderats med finaste Ramos, vi började med att koka makaroner såfort vi va innanför hennes dörr, va as hungriga! sen satt vi ett bra tag vid matbordet o bara pratade om allt mellan himmel o jord, mysigt faktiskt. Sen somnade hon och jag satt forever alone vid datan.. men tur att man har Peah coh Perry dårå som såklart satt o spela de fula spelet lol :) men efter hon vaknade så satte hon på en film som vi såg på resten av kvällen.

Skriver av mej lite bara för att ja är trött på..

Jo, på att personer som lägger sej i andras förhållande, även dom som har egna, att dom över huvud ens orkar lägga ner så jävla mycket av sin tid på andra? jag fattar inte, som dedär jävla ordet toffel. Jag och Perry har varit tillsammans i 9månader, snart ett år! och det är sjukt vad jag älskar honom, han är helt perfekt, precis så som jag alltid drömt om har han, dendär killen som stöttar än igenom allt oavsätt vad, som älskar en för den man är och verkligen visar det varje dag! tänk att killen som man alltid drömt om existerar och är min.
Men iallafall, folk som kallar en toffel, läste på Agnes blogg och jag kan inget annat än att bara hålla med henne.
Tänkte skriva lite jag med om det för att man har ju fått hört det så jävla många gånger, och varför skulle man ens ta åt sej av det lilla ordet? att ens orka ta åt sej när det är så onödigt. Jag är med dom jag trivs bäst med, och Perry är en av dom som jag trivs bäst med. Falska personer behöver man inte i sitt liv, och man ska verkligen aldrig ta åt sej av skitsnack som flyger ur munnen på folk hit o dit, det är bara brist på självförtroende. Vissa mår bättre av att försöka få ner andra, men de är ju bara synd det, att man måste göra något sånt för att man själv ska må bra för sekunden. Men dom som aldrig fått varit med om äkta kärlek vet ju inte hur det är, så dom vet ju inte av något annat, men när dom själv hamnar där då kommer nog dom förhoppningsvis tänka om. 
Man ska inte falla för såkallade grupptryck, man ska inte vara svag i onödan, ju mer man är med om, ju starkare blir man, ju mindre, ja då har man ju inte lärt sej att stå upp på egna ben än och då är det oxå ganska svårt att våga vara sej själv. Ville bara skriva dethär för att ja vet att de är många som har fått hört samma sak och jag är skapligt less på sånthär. Lev livet du vill leva.
Världens underbaraste pojkvän och världens bästa peah där oxå. ♥

It was magical when i felt your touch.

Bloggar nästan aldrig pga av att ja inte har något speciellt att skriva om, men tänkte skriva lite om helgen och så iallafall. I torsdags så sov Per hos mej och vi kollade på film o myste mest bara, sen på fredag så tog vi bussen till njutånger för att träffa gulliga Kim o Nathalie! vi fyra gjorde istort sätt samma som jag o Per gjorde i fredags, fast barnvakt oxå. Men på lördag så bestämde vi oss för att kolla på bio, En dag i Phuket hette den. Anders & Peah följde med och kollade oxå! Var väl rätt så bra faktiskt, även fast ja hatar svenska filmer.. :) Efter filmen var slut så va klockan runt 8tiden på kvällen och då skulle vi åka till Pettsson o va där på tacco kväll haha, men han va såklart inte hemma så vi fick ringa dit han o inte fan bjöd han på nå taccos, men vi hade det roligt iallafall!

RSS 2.0