As nöjd.

Är otroligt nöjd med min linje jag valde och Peah bytte från samhälle till handel igår hon med och hon fick börja med oss på engång, Så nu känns det ennu bättre! o jag vaknade av att jag mådde illa som fan och börja skaka som vanligt, vet inte varför de blir så.. Så jag stannade hemma idag, o vi som skulle till borgaparken eller vad de heter, Men på måndag när skolan börjar på riktigt så ska jag bli bättre än vad jag var förra året, mindre frånvaro och bättre betyg, må bättre och leva livet mer och inte slösa tid på det och dom som inte förtjänar det! 
Snart är det marknad oxå och de ska bli mycke roligare i år än vad de var förra året det med! 
och jag längtar tills jag får superlångt hår igen så ja kan färga det mörkbrunt så ja slipper ha mörkblondt.. 
Och jag tänker avsluta detta inlägg med att jag har världens bästa pojkvän ♥
 

Tacatatata

Nu gäller det, o fyfan va nervös man är, tur att man har finaste Emelie med sej!

Hemma hos Pääran

Nu sitter man själv hos Perry i hans lägenhet och de är otroligt ensamt. Men tur är att Peah kanske kommer förbi något sen när hon har åkt ifrån gnarp! Min ängel ♥
Och Per e ju för gullig, när han kom hem från birka så hade han köpt två presenter till mej, parfymen som jag ville ha och ett turkost headset, precis vad jag behövde!
Och sedan en massa godis och dricka, och lite sånt som ja tror peah skulle bli glad av.. ;-)
 

Finally!

Äntligen sitter jag i perrans lägenhet och inväntar honom som kommer om vilken sekund som helst! Har haft en dag bara för mej och hundarna idag, faktiskt ganska skönt o bara få slappna av och ut och gå med dom. Det var faktiskt  varmt och soligt idag, första gången på länge, svensk sommar.. Men somsagt så har Per varit på birka paradise med sin kompis Robin för att fira hans 18årsdag där, och han skickade ju ett sånt otroligt gulligt röstmeddelande kl halv fyra på morgonen, han läre inte varit nykter iallafall;) 
Saknar han enooooormt mycket nu.
 Mina bebisar ♥
 

This is what i feel, this is what is real.

I hear voices in the air
I hear it loud and clear
They’re telling me to listen
Whispers in my ear
Nothing can compare
I just want to listen
Telling me
I’m invincible
Telling me
I’m invincible 
I am.

RSS 2.0