Hejhejhej!

Jag o Per var till sundsvall i förrgår och storshoppade! 50% rea i stort sätt alla affärer:) Kan lägga ut bilder på de ja köpte sen om jag kommer ihåg, men jag köpte iallafall två tröjor o ett linne, två jeans, ett par skor, en onepiece typ, shorts, bh&trosor, necessär,parfym och en bikini, sen skulle Per beställa en till parfym till mej som inte fanns i affären i 50ml, men han vägrade görat om ja inte tog 100 så ja får väl ta den då:) 
Sen köpte jag lite presenter till perran oxå och ja tror du kommer bli superglad för den som jag o mamma beställde till dej:*
Och nu till något annat, jag är så dum i huvudet som går ner för perrans stora trapp fulla händerna med grejer så ja tappar mobilen o nu är precis hela skärmen sprucken o ful.. ååh ja hatar mej själv när såntdär händer. Men ska iallafall träffa Peah förhoppningsvis efter hon har varit hos doktorn o jag saknar henne sjukt mycket!
Min ängel ♥

Grattis på födelsedagen älskling ♥

Idag är det inte bara vilken dag som helst. Det är världens mest underbaraste pojk som fyller hela 18 år! 
Äntligen får du bestämma helt själv och göra vad du än känner för att göra, Du är så jävla älskad Per John Elliot Eneroth Stadin.. utan dej hade jag aldrig orkat med allt i mitt liv som hänt under dehär senaste året, du lär mej att älska mer och mer för varje dag som går,och vilka som är äkta och falska. Du har alltid stått vid min sida när jag har mått som värst, och dom dagarna som jag mår som bäst på så gör du dom ennu bättre, för det är du som gör allt perfekt i mitt liv, tänk att ingen annan människa på denna jord har fått mej att må så bra på det sättet som du får mej att må, enda sen dagen på station då vi träffades för första gången var det något speciellt med dej, du gick fram till mej på en gång även fast du inte ens kände mej och började prata med mej, krama mej, haha busa och retas med mej, är så glad att vi hade gemensamma kompisar som gjorde att vi träffades just då..  du har visat mej vad äkta kärlek är och jag vet att det är med dej som jag vill leva med resten av mitt liv med! Det är du som vet precis hur man gör en tjej till den lyckligaste! Sen när vi kommer till Gävle så får du
välja precis själv vad du vill ha i present :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Byn & Stan

Idag väckte jag Perran kl halv tolv och var jätte pigg, helt otroligt för att vara mej..Men iallafall så bestämde vi oss för att äta lunch på hotchili i stan och träffa bästa hjärtat Peah & Amanda! Och vi gick runt och pratade om allt mellan himmel och jord♥. Sedan åkte vi till byn och träffade Agnes och Kim en snabbis och alla andra!
I Helgen är det cruising och då ska jag tillbringa den kvällen Med Per,Peah & förmodligen Agnes & Starsken oxå om dom kan, men de hoppas jag!
Sen när vi lessnar så drar vi till mej och sover resten av natten där. 
Jag vill bara säga att ni är det bästa som finns, så sjukt underbara kompisar, jag älskar er från månen och tillbaka!

Agnes ♥

Kl halv två åker jag till min efterlängtade Agnes Pettersson! Sjukt vad jag har saknat henne och förhoppningsvis så kanske Peah kommer på kvällen oxå! man får iallafall hoppas.. Perry ska träffa Robin så då blir det ett bra tillfälle att åka till världens underbaraste och bästa vänner!

Skulle egentligen till forsa kl 3 men saker blev ändrat o stannar istället i forsa inatt och åker till delsbo imorgon för att hämta saker och kläder.. Nu väntar jag bara på att en viss seg person ska komma och att vi ska få äta.
 
 

Brunette again:)

Så som de står på rubriken så har jag blivit brunette igen! orkade verkligen inte se ut som ett chicken head längre och jag har kommit på att jag trivs inte alls i blondt längre.. känns mycket bättre med brunt hår för min del. 
Men har ingen bild på det än.. 
Här är iallafall några saker som ja e sugen på att köpa & beställa sen nångång efter månadens slut!
Kläder från gina, Parfym från parfym.se, Väska och shorts från Melba.se och Vs från parfymonline.se

 

Bio med finaste

Ikväll så var jag och Per på bio och såg '' lol ''. Riktigt bra film faktiskt, värd att se för dom som inte har sett den tycker jag :). Sedan när vi kom hem så grillade vi! mysigt mysigt..
Och nu är äntligen allt slit och skitgöra klar! så nu väntar vi bara på att våra löner ska komma så vi kan åka o storhandla;)

14månader och 1dag med dig. ♥


Come on and move your body Your body and your soul So you can hear the dj He takes you in control.

 
 

Igår började med att jag och Per drog på skutan med min mamma och lillebror o åt massa glass, ÄNTLIGEN ingen kan någonsin fatta hur mycket jag har längtat efter det hela veckan efter att ha stått i ett café i två veckor i värmen.. 
Sedan drog vi ner till stan vid 22:00 tror ja, och mötte Kim och Emil för att sedan dra till maln för att Emil ville dit.. 
Så då var vi där i två timmar typ o där vare inge roligt alls så vi gick till donken och åt där! träffade även Kärrström,Frida,Antonia och Anders! sen vid två tiden så drog vi tillbaka till njutånger och efter ett litet tag så slocknade alla tre där hos Per. Och nu om två timmar drygt så ska jag gå ner till station som tar en halvtimme.. 
 
 dedär måste dom ju ha kollat genom fb iallafall :o
haha har inga bilder.
 

Summer of 2012.

För de första så hatar jag den nya designen på blogg.se och jag hatar mitt sommarjobb, fattar inte ett skit typ. Men nu till det bästa! Jag har kommit in på handelsprogramet med Emelie! as skönt, att veta att man inte får gå IM som de heter nu.. Men ska såklart plugga extra svenska så att jag kan gå högskolan i Sundsvall eller i Gävle och plugga till frisör! Och om drygt en vecka så slutar både jag och Perran att jobba och då får vi våran lön samt Perrans stipendium(om vi har tur, men de får man hoppas på.) plus att mitt hjärta fyller hela 18 år! ♥ och han har fått en lägenhet som vi ska inreda! kommer bli så jäävla kul! vi ska åka till Gävle eventuellt och då ska jag äntligen efter alla dessa år som vi har pratat om att göra det så ska jag få träffa Jennifer!! efter 5år så ska vi äntligen träffas där, kommer bli så otroligt roligt. Och Per o jag ska till Ikea och köpa en massa saker till hans lägenhet och jag vet precis vad jag ska ge han i present! tror nog att han kommer bli superglad ;) 
Och jag ska shoppa som aldrig förut för pengarna och tatuera mej efter sommaren, Och träffa alla underbara vänner!
Just nu är för de mesta allt bra. 
 ♥ ♥
 

RSS 2.0